Što reći, sad ćete mislit da muljam: Pratim 24 od zapravo 1 sezone, imam svaku epizodu na kompu od svake sezone. Pogledao sam svaku epizodu nekoliko puta i kao što vidite prema ovome pravi sam fanatik! hehe

Naravno i prijevode imam također osim od 8 sezone jer mi se nije dalo skidati prijevode i namještati i sl sr..a. Inače jako dobro znam engleski a i nekako mi je prirodnije gledati HD i ne gledati dolje i tražiti prijevod. Ali vidio sam sad da na siteu imaju prijevodi pa nemoram tražiti po netu, stoga mislim da ću ih skinuti i pogledati osmu sezonu ponovno s prijevodima hehe.
Inače najdraža mi je bila 5 sezona a najgora 3, dok je osma sezona tik uz rame petoj. Epizode sam skidao s wareza bb 15 min nakon što bi serija završila na FOXu, bez obzira što bi to bilo u 4 ujutro, jer se nova epizoda 24 jednostavno MORA ODMAH gledati hehe. Odličan mi je i Kieferov film Mirrors, Redemption je bio tak-tak, a radujem se filmu 24 iduće godine.
Btw nemogu vjerovati da sad sam tek saznao za ovaj forum i fan site hehe.
Pratim sport općenito naveliko, nogomet naravno najviše, volim i NBA.......eto mislim da bi to ukratko bilo to.